Set cadou L’Oreal Paris Pure Clay (Masca exfolianta pentru netezirea tenului cu alga rosie, 50 ml + Masca pentru matifierea tenului cu eucalipt, 50 ml) de la L Oreal Paris

Descriere produs: Setul contine: Masca exfolianta pentru netezirea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu alga rosie 50ml Masca de fata pentru matifierea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu eucalipt 50ml Masca exfolianta pentru netezirea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu alga rosie. Laboratoarele L Oreal Paris au selectat 3 argile pure si extract de alga rosie pentru a obtine o masca gomaj care exfoliaza tenul si uniformizeaza porii fara sa usuce, redand stralucirea tenului. REZULTATE RAPIDE SI VIZIBILE INSTANT: pielea este mai fina si netezita, imperfectiunile tenului sunt atenuate. IN 7 ZILE: porii sunt inchisi, iar textura pielii este mai fina. ZI DUPA ZI: pielea este vizibil transformata, mai uniforma si mai radianta. Masca de fata pentru matifierea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu eucalipt. Laboratoarele L Oreal Paris au selectat 3 argile pure si extract de Eucalipt pentru a obtine o masca-crema care purifica in profunzime si matifiaza tenul fara sa il usuce. REZULTATE RAPIDE SI VIZIBILE INSTANT: pielea este reimprospatata, curatata si purificata. IN 7 ZILE: pielea este matifiata, mai clara si catifelata. ZI DUPA ZI: pielea este decongestionata, este vizibil transformata si radianta. Recomandare: 3 ARGILE PURE iNTR-O ASOCIERE UNICA CE NU USUCA TENUL. CAOLIN: O argila fina alba cu o concentratie ridicata de silicati, recunoscuta pentru proprietatile de absorbtie ale impuritatilor si excesului de sebum. MONTMORILLONIT: Un tip de argila provenita din Montmorillon, Franta, bogata In continut de minerale, recunoscute pentru actiunea lor impotriva imperfectiunilor. GHASSOUL: Este o argila de origine marocana cu o concentratie ridicata de oligo-elemente, ce au proprietatea de a revitaliza tenul. Mod de utilizare: Masca exfolianta pentru netezirea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu alga rosie. Aplica de 2-3 ori pe saptamana pe tenul curat intr-un strat subtire, evitand zona ochilor si a buzelor. Lasa sa se usuce intre 5 si 10 minute si clateste cu apa calduta masand prin miscari circulare, pentru o mai buna exfoliere. Masca de fata pentru matifierea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu eucalipt. Aplica de 2-3 ori pe saptamana pe pielea bine curatata intr-un strat subtire, evitand zona ochilor si a buzelor. Lasa sa se usuce intre 5 si 10 minute si clateste cu apa calduta sau cu un servetel umed.
Brand: L Oreal Paris
Categoria: Cosmetics / Seturi cadou
Set cadou L'Oreal Paris Pure Clay (Masca exfolianta pentru netezirea tenului cu alga rosie, 50 ml + Masca pentru matifierea tenului cu eucalipt, 50 ml)
Set cadou L’Oreal Paris Pure Clay (Masca exfolianta pentru netezirea tenului cu alga rosie, 50 ml + Masca pentru matifierea tenului cu eucalipt, 50 ml)

Set cadou L'Oreal Paris Pure Clay (Masca exfolianta pentru netezirea tenului cu alga rosie, 50 ml + Masca pentru matifierea tenului cu eucalipt, 50 ml)