Cutitul bucatarului Heinner Taste of Home by Sorin Bontea, 20 cm, inox, HR- EVI- F033CH, Maro de la Heinner

De departe cutitul bucatarului este cea mai indispensabila ustensila din bucatarie cand vine vorba de gatit. Calitate exceptionala a lamei de inox combinata cu eleganta lemnului accacia face acest cutit sa fie unic. Este ideal pentru transarea bucatilor mari de carne. Cutitul bucatarului nu trebuie privit insa ca o ustensila profesionala pentru gatit, ci mai mult ca un cutit universal, ce poate fi folosit cu succes in orice bucatarie pentru prepararea ingredientelor inainte de gatirea lor. Spalati produsele inainte de prima utilizare. Dupa spalare, cutitele trebuie uscate sau sterse bine inainte de a fi introduse in suport. Cutitele se ascut periodic inainte de a deveni tocite. In mod ideal, bucatarii amatori ar trebui sa isi ascuta cutitele de aproximativ 1-2 ori pe luna sau chiar mai des. Se poate curata in masina de spalat vase. Material: lemn accacia + inox; Grosime: 2.5 mm.
Brand: Heinner
Categoria: Home&Deco / Home & Deco/Bucatarie si servirea mesei/Ustensile gatit
Cutitul bucatarului Heinner Taste of Home by Sorin Bontea, 20 cm, inox, HR- EVI- F033CH, Maro
Cutitul bucatarului Heinner Taste of Home by Sorin Bontea, 20 cm, inox, HR- EVI- F033CH, Maro

Cutitul bucatarului Heinner Taste of Home by Sorin Bontea, 20 cm, inox, HR- EVI- F033CH, Maro