Set cadou L’Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier (Sampon neutralizator pentru par blond, 300 ml + Masca neutralizatoare pentru par blond, 250 ml) de la L’Oréal Professionnel

Descriere produs: Setul cadou contine urmatoarele produse: Sampon neutralizator pentru par blond L’Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier, 300 ml Sampon neutralizator pentru parul blond cu reflexe reci. Curata usor si lumineaza aspectul parului, neutralizeaza tonurile galbene nedorite si adauga stralucire. Masca reparatoare pentru par blond L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier, 250 ml Gama Serie Expert Blondifier reface si ofera stralucire parului blond. Blondifier Masque este o masca de par hranitoare care umple fibra firului de par pentru a reda stralucirea. Imbogatita cu polifenoli de calitate superioara prezenti in fructele de acai, tratamentul cu antioxidanti lasa parul moale, neted si stralucitor, cu o rezistenta sporita si o sanatate imbunatatita. Ingrediente si inovatie: Sampon: Apa, sulfat de lauret de sodiu, cocoamfodiacetat disodic, glicol disterat, glicerina, acid citric, clorura de sodiu, poliquaterniu-10, benzoat de sodiu, hidroxit de sodiu, hexilen glicol, acid salicilic, carbomer, acetat de sodiu, extract de coaja de lamaie, extract din fruct de mar, extract din fruze de camelie, parfum. Masca: Infuzie de polifenoli, ce contine extract de fruct de acai, vitamina E si ceramide, apa, glicerina, limonen, citronelol, propilen glicol, maltodextrina, salicilat de benzil, ceara candelila. Mod de utilizare: Sampon: Aplicati uniform pe parul umed. Emulsionati si apoi clatiti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Masca: Aplicati pe parul samponat si zvantat cu prosopul. Lasati sa actioneze 3-5 minute, apoi clatiti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Recomandare: Sampon: Neutralizeaza subtonurile de galben din parul blond. Hraneste si repara parul blond deteriorat. Masca: Cu efect instant, reface, netezeste si hraneste parul sensibil. Accentueaza stralucirea multidimensionala si intensitatea parului blond.
Brand: L’Oréal Professionnel
Categoria: Cosmetics / Seturi cadou
Set cadou L'Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier (Sampon neutralizator pentru par blond, 300 ml + Masca neutralizatoare pentru par blond, 250 ml)
Set cadou L’Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier (Sampon neutralizator pentru par blond, 300 ml + Masca neutralizatoare pentru par blond, 250 ml)

Set cadou L'Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier (Sampon neutralizator pentru par blond, 300 ml + Masca neutralizatoare pentru par blond, 250 ml)