Set cadou L’Oreal Pure Clay cu alga rosie (Masca exfolianta pentru netezirea tenului, 50 ml + Gel de curatare exfoliant, 150 ml) de la L Oreal Paris

Descriere produs: Setul contine: Masca exfolianta pentru netezirea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu alga rosie 50ml Gel de curatare exfoliant L Oreal Paris Pure Clay cu alge rosii 150 ml Masca exfolianta pentru netezirea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu alga rosie. Laboratoarele L Oreal Paris au selectat 3 argile pure si extract de alga rosie pentru a obtine o masca gomaj care exfoliaza tenul si uniformizeaza porii fara sa usuce, redand stralucirea tenului. REZULTATE RAPIDE SI VIZIBILE INSTANT : pielea este mai fina si netezita, imperfectiunile tenului sunt atenuate. IN 7 ZILE : porii sunt inchisi, iar textura pielii este mai fina. ZI DUPA ZI : pielea este vizibil transformata, mai uniforma si mai radianta. Gel de curatare exfoliant L Oreal Paris Pure Clay cu alge rosii. Laboratoarele L Oreal Paris au selectat 3 Argile Pure si extract de Alge Rosii pentru a obtine un gel de curatare ce lasa tenul mai neted si mai fin. Textura sa se transfora intr-o spuma fina ce elimina impuritatile, exfoliaza celulele moarte si curata porii.Gelul curata si exfoliaza tenul, lasandu-l neted. Actiune anti-recidiva. Utilizare dupa utilizare, tenul este transformat, uniformizat, porii sunt diminuati. Ingrediente si inovatie: Masca exfolianta pentru netezirea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu alga rosie. 3 ARGILE PURE INTR-O ASOCIERE UNICA CE NU USUCA TENUL + EXTRACT DE ALGA ROSIE CAOLIN: O argila fina alba cu o concentratie ridicata de silicati, recunoscuta pentru proprietatile de absorbtie ale impuritatilor si excesului de sebum. MONTMORILLONIT: Un tip de argila provenita din Montmorillon, Franta, bogata In continut de minerale, recunoscute pentru actiunea lor impotriva imperfectiunilor. GHASSOUL: Este o argila de origine marocana cu o concentratie ridicata de oligo-elemente, ce au proprietatea de a revitaliza tenul. Mod de utilizare: Masca exfolianta pentru netezirea tenului L Oreal Paris Pure Clay cu alga rosie. Aplica de 2-3 ori pe saptamana pe tenul curat intr-un strat subtire, evitand zona ochilor si a buzelor. Lasa sa se usuce intre 5 si 10 minute si clateste cu apa calduta masand prin miscari circulare, pentru o mai buna exfoliere. Gel de curatare exfoliant L Oreal Paris Pure Clay cu alge rosii. Aplicati produsul pe fata umeda si masati delicat, prin miscari circulare. Insistati pe barbie si nas. Evitati conturul ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. In caz de iritatii sau disconfort, reduceti frecventa utilizarii. Nu ingerati.
Brand: L Oreal Paris
Categoria: Cosmetics / Seturi cadou
Set cadou L'Oreal Pure Clay cu alga rosie (Masca exfolianta pentru netezirea tenului, 50 ml + Gel de curatare exfoliant, 150 ml)
Set cadou L’Oreal Pure Clay cu alga rosie (Masca exfolianta pentru netezirea tenului, 50 ml + Gel de curatare exfoliant, 150 ml)

Set cadou L'Oreal Pure Clay cu alga rosie (Masca exfolianta pentru netezirea tenului, 50 ml + Gel de curatare exfoliant, 150 ml)