Set cadou: Dove Complete Elegant Beauty Collection (gel de dus, 250 ml, sampon, 250 ml, balsam, 200 ml, sapun solid, 100 gr, antiperspirant spray, 150 ml) de la Dove

Setul contine: Gel de dus, 250 ml Sampon, 250 ml Balsam, 200 ml Sapun solid, 100 g Antiperspirant spray, 150 ml Conceput special pentru pielea uscata, gelul de dus Dove Nourishing Care & Oil cu ulei de argan din Maroc hraneste pielea in profunzime (Stratum corneum) lasand-o mai fina si mai catifelata, chiar dupa primul dus. In plus, pielea este invaluita in parfumul cu note orientale. Dove Invisible Dry cu 1/4 crema hidratanta si vitamina E este primul antiperspirant dovedit ca nu lasa urme albe pe 100 de culori. Descopera bucuria de a purta culorile care iti scot in evidenta frumusetea naturala! Cu 1/4 crema hidratanta si ulei de argan din Maroc, sapunul-crema Dove Cream Oil curata delicat, ingrijeste pielea si o protejeaza impotriva deshidratarii, lasand-o fina si catifelata. Samponul si balsamul Dove Radiance Revival sunt special create pentru parul uscat, cu fire rebele. Avand la baza complexul Nutri-Oils, un amestec unic cu ulei de migdale si de nuca de cocos, gama hraneste in profunzime parul uscat si imblanzeste firele rebele cu pana la 100%. Descriere produs: Conceput special pentru pielea uscata, gelul de dus Dove Nourishing Care & Oil cu ulei de argan din Maroc hraneste pielea in profunzime (Stratum corneum) lasand-o mai fina si mai catifelata, chiar dupa primul dus. In plus, pielea este invaluita in parfumul cu note orientale. Dove Invisible Dry cu 1/4 crema hidratanta si vitamina E este primul antiperspirant dovedit ca nu lasa urme albe pe 100 de culori. Descopera bucuria de a purta culorile care iti scot in evidenta frumusetea naturala! Cu 1/4 crema hidratanta si ulei de argan din Maroc, sapunul-crema Dove Cream Oil curata delicat, ingrijeste pielea si o protejeaza impotriva deshidratarii, lasand-o fina si catifelata. Samponul si balsamul Dove Radiance Revival sunt special create pentru parul uscat, cu fire rebele. Avand la baza complexul Nutri-Oils, un amestec unic cu ulei de migdale si de nuca de cocos, gama hraneste in profunzime parul uscat si imblanzeste firele rebele cu pana la 100%. Descriere brand: Descopera lumea Dove … locul unde frumusetea adevarata este la ea acasa. Timp de mai bine de un deceniu, misiunea Dove a fost de a transforma frumusetea intr-o sursa de incredere, nu de anxietate, iar calatoria continua. Frumuseţea este atunci când simţi că eşti cea mai bună versiune a ta. Autentica. Unica. Adevarata. Ea nu se defineste prin forma, dimensiune sau culoare. De aceea, ne-am asigurat ca website-ul nostru reflecta acest lucru. Fiecare imagine pe care o vezi prezinta femei obisnuite. O versiune a frumusetii din viata reala. Indiferent de ceea ce cauti – produse care sa-ti ofere ingrijirea de care ai nevoie, sfaturi si recomandari diferite despre ingrijirea parului, a pielii, pana la ingrijirea pielii subratului – tot ceea ce vezi aici a fost conceput pentru a te face sa te simti frumoasa. Descopera in cele ce urmeaza lumea Dove.
Brand: Dove
Categoria: Cosmetics / Seturi cadou
Set cadou: Dove Complete Elegant Beauty Collection (gel de dus, 250 ml, sampon, 250 ml, balsam, 200 ml, sapun solid, 100 gr, antiperspirant spray, 150 ml)
Set cadou: Dove Complete Elegant Beauty Collection (gel de dus, 250 ml, sampon, 250 ml, balsam, 200 ml, sapun solid, 100 gr, antiperspirant spray, 150 ml)

Set cadou: Dove Complete Elegant Beauty Collection (gel de dus, 250 ml, sampon, 250 ml, balsam, 200 ml, sapun solid, 100 gr, antiperspirant spray, 150 ml)