Set cadou L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair (Sampon pentru par foarte deteriorat, 300 ml + Masca pentru par foarte deteriorat, 250 ml) de la L’Oréal Professionnel

Descriere produs: Setul cadou contine urmatoarele produse: Sampon profesional pentru par foarte deteriorat L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 300 ml Serie Expert ofera parului ingrijire cu precizie profesionala inalta datorita tehnologiilor L’Oreal. Credem ca parul fiecarei femei este unic si are nevoie de o ingrijire personalizata. Am creat tratamente cu o concentratie perfecta pentru a trata instant fiecare tip de par si nevoie a acestuia:concentratie personalizata a ingredientelor active, atent selectate pentru par perfect zi de zi cu expertul din salon. Absolut Repair. Descopera noul standard de aur al repararii profesionale a parului. Cu puterea proteinei de quinoa aurie, Absolut Repair reduce acum deteriorarea parului cu 77%* si ofera de 7 x mai multa stralucire, in timp ce parul se simte mai usor, cu atingere naturala. *Sampon + Masca restructurare instanta dupa 5 aplicari **Sampon + Masca aurie restructurare vs. Sampon clasic. Masca pentru restructurarea instantanee a parului foarte deteriorat L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 250 ml Masca pentru restructurarea* instantanee a parului foarte deteriorat. Formula profesionala imbogatita cu extract din tarate de quinoa aurie si proteine din grau. Pentru o restructurare intensa a fibrei capilare si senzatie naturala. Parul este mai rezistent, moale la atingere si plin de stralucire. Ingrediente si inovatie: Sampon: Serie Expert Absolut Repair Quinoa aurie + Proteine din grau Nou. Tehnologie exclusiva co-emulsie; Noua generatie a restructurarii suprafetei firului de par; Targeteaza zonele foarte deteriorate; Pelicula subtire si omogena pe fibra capilara; Atingere lejera, nu incarca. Masca: Formula profesionala imbogatita cu extract din tarate de quinoa aurie si proteine din grau. Mod de utilizare: Sampon: Aplicati uniform pe parul umed si masati pielea capului. Clatiti. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat. Masca: Aplicati pe parul samponat in prealabil, cu samponul Absolut Repair si zvantat cu prosopul. Lasati sa actioneze 3-5 minute. Clatiti. Recomandare: Sampon si masca: Ingrijire profesionala dedicata parului foarte deteriorat.
Brand: L’Oréal Professionnel
Categoria: Cosmetics / Seturi cadou
Set cadou L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair (Sampon pentru par foarte deteriorat, 300 ml + Masca pentru par foarte deteriorat, 250 ml)
Set cadou L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair (Sampon pentru par foarte deteriorat, 300 ml + Masca pentru par foarte deteriorat, 250 ml)

Set cadou L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair (Sampon pentru par foarte deteriorat, 300 ml + Masca pentru par foarte deteriorat, 250 ml)