Accesoriu Polar M460 Computer bicicleta de la Polar

M460 este un computer pentru bicicleta cu GPS cu capacitate avansată pentru măsurarea performanțelor și multe funcții importante de ciclism pentru controlul antrenamentului!

ConectaÈ›i aparatul Polar M460 cu senzorul de viteză cardiac Polar H10 È™i descoperiÈ›i beneficiile formării pentru ritmul cardiac. Ritmul cardiac este cel mai fiabil indicator al greutății corpului dvs. – monitorizarea ritmului cardiac vă ajută să vă antrenaÈ›i mai eficient.

Monitorizează starea fizică și progresează cu testul de fitness sau testul ortostatic, pentru a vă optimiza pregătirea și pentru a vă gestiona recuperarea. Stadiul de recuperare arată timpul necesar pentru recuperarea pentru următoarea sesiune de antrenament.

 

Polar M460 are un design elegant, simplu și cu finisaje din fibră de carbon. Butoanele laterale sunt texturate pentru a le face ușor de găsit și de apăsat. Conectați-vă în timpul călătoriilor cu notificări inteligente de pe telefon.

 
Specificatii:
Greutate: 50 grame
Grosime: 14 mm (19,4 mm cu suport)
Dimensiune afișaj: 34,65 mm x 34,65 mm
Material: ABS, policarbonat, poliamid
Acumulator: baterie reîncărcabilă de 385 mAh (până la 16 ore de antrenament)
Timp de încărcare: o medie de 2 ore
Memorie: 64 Mb bliț până la 70 de ore de înregistrare (35 de ore cu HR și GPS)
Splash proof (IPX7)
UI limbi: engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, portugheză, finlandeză, suedeză, norvegiană, daneză, olandeză, japoneză, chineză (simplificată), rusă, poloneză, turcă, cehă, indoneziană
 
 
 
Aplicații compatibile:
Strava
Apple Health Kit
Google Fit
MyFitnessPal
MapMyFitness
Training Peaks
Polar Flow

Brand: Polar
Categoria: Accesorii ceasuri / Accesorii diverse
Accesoriu Polar M460 Computer bicicleta
Accesoriu Polar M460 Computer bicicleta

Accesoriu Polar M460 Computer bicicleta