Accesoriu Polar SENZOR PENTRU RITM CARDIAC XS-S H10 92061851 de la Polar

Când este vorba despre precizie și conexiuni, senzorul pentru ritm cardiac Polar H10 este alegerea perfectă. Monitorizează-ți ritmul cardiac cu maximă precizie și conectează ritmul cardiac la echipamentul de antrenament.

Cu ajutorul Polar H10, monitorizarea inimii este mai precisă ca niciodată.

Polar H10 este însoțit de o curea Polar Pro, o curea din material textil moale, cu electrozi îmbunătățiți pentru a asigura măsurarea exactă și fără interferențe a ritmului cardiac. Materialul este confortabil, iar punctele de silicon și închizătoarea îmbunătățită țin cureaua fixată.

Polar H10 este complet etanș și transferă datele despre ritmul cardiac în apă cu o transmisie de 5 kHz.

Punctele de silicon de pe chinga Polar Pro asigură stabilitatea senzorului la fiecare braț și întoarcere

Polar H10 funcționează cu aplicații de fitness, echipamente de fitness, de gimnastică și cu multe alte dispozitive Bluetooth de top. Conectează-ți ritmul cardiac la aplicația sau la echipamentul de gimnastică preferat și optimizează-ți antrenamentul pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Precizie: Electrozii îmbunătățiți fac ca Polar H10 să fie senzorul pentru ritm cardiac cel mai precis din istoria Polar.

Conexiuni: Polar H10 este compatibil cu echipamente de fitness, de gimnastică și cu multe alte dispozitive Bluetooth de top. Dispozitive iOS iPhone 4S și versiunile ulterioare și cu dispozitive mobile Android cu Bluetooth 4.0 și Android 4.3 sau o versiune ulterioară.

Actualizare: Polar H10 se îmbunătățește continuu cu actualizări de software OTA. Cu ajutorul telefonului mobil, folosind aplicația Polar Flow sau Polar Beat

Inot: Transmisia de 5 kHz asigură monitorizarea ritmului cardiac chiar și în apă.

Memorie incorporata Polar Beat: Polar H10 are memorie încorporată pentru datele ritmului cardiac dintr-o sesiune de antrenament. Datele pot fi transferate pe Polar Beat, aplicația gratuită de antrenament și de fitness de la Polar.

Confort: Noua curea pentru piept Polar Pro este confortabilă datorită materialului textil moale, a punctelor de silicon care împiedică alunecarea și a închizătorii sigure.

Memorie: O sesiune de antrenament.

Dimensiune conectorului: 34 x 65 x 10 mm.

Greutate: Conector 21 g, curea 39 g.

Tip baterie: CR2025.

Durata de viata a bateriei: 400 de ore cu BLE și transmisie de 5 kHz active.

Materiale: Conector: ABS, ABS + GF, PC, oțel inoxidabil. Curea: 38% poliamidă, 29% poliuretan, 20% elastan, 13% poliester, amprente din silicon.

Temperatura de functionare: -10 °C – +50 °C.

 

Brand: Polar
Categoria: Accesorii ceasuri / Accesorii diverse
Accesoriu Polar SENZOR PENTRU RITM CARDIAC XS-S H10 92061851
Accesoriu Polar SENZOR PENTRU RITM CARDIAC XS-S H10 92061851

Accesoriu Polar SENZOR PENTRU RITM CARDIAC XS-S H10 92061851