Canapea 3 locuri Djerba

Canapeaua Djerba este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Confera modernitate si un aspect de lejeritate spatiilor in care este instalata. Detalii tehnice Canapeaua este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie. Dimensiuni Lungime: 195 cmAdancime: 77 cm Inaltime: 73 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Canapea 3 locuri Djerba
Canapea 3 locuri Djerba

Canapea 3 locuri Djerba

Canapea 2 locuri Atlanta

Canapeaua Atlanta este tapitata cu piele ecologica, fiind o piesa de rezistenta pentru casa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nDimensiuni Lungime: 138 cmAdancime: 68 cm Inaltime: 76 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Canapea 2 locuri Atlanta
Canapea 2 locuri Atlanta

Canapea 2 locuri Atlanta

Canapea 3 locuri Kerala

Canapeaua Kerala are structura din lemn de Acacia, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Lemnul are o textura ferma medie, raze medulare vizibile si un luciu mediu. Detalii tehnice Este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenHusa este realizata din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferita de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni nLungime: 176 cm Adancime: 83 cm Inaltime: 73 cmnTermen de livrare Se livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Canapea 3 locuri Kerala
Canapea 3 locuri Kerala

Canapea 3 locuri Kerala

Canapea 2 locuri Lisabon Relax

Canapeaua Lisabon Relax este tapitata cu stofa, fiind o piesa de rezistenta pentru casa sau terasa dumneavoastra. nDetalii tehnice Este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nnnDimensiuni Lungime: 127 cmAdancime: 73 cm Inaltime: 74 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Canapea 2 locuri Lisabon Relax
Canapea 2 locuri Lisabon Relax

Canapea 2 locuri Lisabon Relax

Canapea 2 locuri Malaga Lounge

Canapeaua Malaga Lounge este tapitata cu stofa, fiind o piesa de rezistenta pentru casa sau terasa dumneavoastra.nDetalii tehnice Este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nnnDimensiuni Lungime: 136 cmAdancime: 75 cm Inaltime: 63 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani. Poate fi achizitionata cu o laterala pe stanga sau pe dreapta.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Canapea 2 locuri Malaga Lounge
Canapea 2 locuri Malaga Lounge

Canapea 2 locuri Malaga Lounge

Canapea 3 locuri Cloud

Canapeaua Cloud este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Promite sa ofere acel grad ridicat de confort, ori de cate ori este nevoie, si in orice circumstanta. Detalii tehnice Canapeaua Cloud este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 250 cmAdancime: 100 cm Inaltime: 75 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Canapea 3 locuri Cloud
Canapea 3 locuri Cloud

Canapea 3 locuri Cloud

Canapea 2 locuri Madera

Canapeaua Madera este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Promite sa ofere acel grad ridicat de confort, ori de cate ori este nevoie, si in orice circumstanta.nCaracterul adaptabil al ratanului il face sa fie si astazi cea mai buna alegere pentru a contura personalitatea unui ansamblu de mobilier. Folosit pentru dormitor, birou, locurile de luat masa sau terasa, ratanul aduce eleganta si induce o nota de exotism.nIntretinerenMobila din ratan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDetalii tehnice Canapeaua este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nDimensiuni Lungime: 160 cm Adancime: 84 cm Inaltime: 79 cmnTermen de livrare Se livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Canapea 2 locuri Madera
Canapea 2 locuri Madera

Canapea 2 locuri Madera

Canapea 2 locuri Panama

Canapeaua Panama este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Atat dumneavoastra cat si oaspetii casei veti simti originalitatea, exotismul, confortul si stilul irezistibil din tropice. Detalii tehnice Este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 140 cmAdancime: 80 cm Inaltime: 83 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Canapea 2 locuri Panama
Canapea 2 locuri Panama

Canapea 2 locuri Panama

Canapea Elizabeth

Colectia: ClasicCuloare: Nature nCanapeaua Elizabeth este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru casa dumneavoastra.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nDetalii tehnice Canapeaua Elizabeth este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile. DimensiuniLungime: 130 cmAdancime: 75 cm Inaltime: 76 cm Termen de livrareFiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. Datorita procedeului complex de realizare acesta canapea se livreaza in termen de pana la 2-3 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Canapea Elizabeth
Canapea Elizabeth

Canapea Elizabeth

Coltar din rattan Florence

Canapeaua Florence este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Confera modernitate si un aspect de lejeritate spatiilor in care este instalata. Detalii tehnice Canapeaua Florence este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni coltarLungime: 87 cmAdancime: 87 cm Inaltime: 67 cmnDimensiuni modul de mijlocLungime: 77 cmAdancime: 87 cm Inaltime: 67 cmnDimensiuni taburetLungime: 77 cmAdancime: 77 cm Inaltime: 32 cm Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.nFotoliul si taburetul central nu sunt incluse in pret, ele se pot achizitiona separat.
Brand:
Categoria: Gradina / Canapele Exterior
Coltar din rattan Florence
Coltar din rattan Florence

Coltar din rattan Florence