Canapea fixa 3 locuri Venus

Colectia: ModernnCuloare: BejnCanapeaua Venus impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.nCadrul solid este construit din lemn masiv ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de arcurile din componenta sezutului. nPernele decorative sunt incluse in pret.nDetalii tehnicenTapiteria este din stofa premium.nTapiteria nu este detasabila.nPicioarele sunt realizate din lemn de fag.nDimensiuninLungime: 195 cmnAdancime: 90 cmnInaltime: 90 cmnInaltimea picioarelor: 5 cmnTermen de livrarenFiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. Datorita procedeului complex de realizare acest produs se livreaza in termen de 4-5 saptamani.
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea fixa 3 locuri Venus
Canapea fixa 3 locuri Venus

Canapea fixa 3 locuri Venus

Canapea fixa 2 locuri Izabella

Colectia: ClasicnCuloare: BejnCanapeaua Izabella impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.nCadrul solid este construit din lemn masiv ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de arcurile din componenta sezutului. nPernele decorative sunt incluse in pret.nDetalii tehnicenTapiteria este din stofa premium.nTapiteria nu este detasabila.nPicioarele sunt realizate din lemn de fag.nDimensiuninLungime: 168 cmnAdancime: 85 cmnInaltime: 90 cmnInaltimea picioarelor: 5 cm nTermen de livrarenFiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. Datorita procedeului complex de realizare acest produs se livreaza in termen de 4-5 saptamani.n nPoza de prezentare este cu titlu orientativ. Acest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori.
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea fixa 2 locuri Izabella
Canapea fixa 2 locuri Izabella

Canapea fixa 2 locuri Izabella

Canapea fixa 2 locuri Venus

Colectia: ModernnCuloare: BejnCanapeaua Venus impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.nCadrul solid este construit din lemn ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de arcurile din componenta sezutului. nPernele decorative sunt incluse in pret.nDetalii tehnicenTapiteria este din stofa premium.nTapiteria nu este detasabila.nPicioarele sunt realizate din lemn de fag.nDimensiuninLungime: 140 cmnAdancime: 90 cmnInaltime: 90 cmnInaltimea picioarelor: 5 cm nTermen de livrarenFiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. Datorita procedeului complex de realizare acest produs se livreaza in termen de 4-5 saptamani.n nPoza de prezentare este cu titlu orientativ. Acest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori.
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea fixa 2 locuri Venus
Canapea fixa 2 locuri Venus

Canapea fixa 2 locuri Venus

Canapea fixa 3 locuri Rizzo Turcoaz

Canapea fixa Rizzo 3 locurinCanapeaua fixa Rizzo reprezinta o piesa de mobilier necesara intr-un living modern, fiind zona preferata de relaxare a intregii familii.nCuloare: Turcoaz nNumar persoane: 3nDimensiuninLatime: 202 cm.nAdancime: 84 cm.nInatime: 82 cm.nAsamblare: Picioarele sunt dezasamblate, acesta poate fi montate cu usurinta prin rotire.nDetalii tehnicenCadrul este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale.nTapiteria: 50% poliamida si 50% bumbacnTapitaria este dintr-o versiune imbunatatita de bumbac, usor de intretinut.nSaltea: Spuma Poliuretanica HRnSpuma are o mare flexibilitate si calitate, fiind mai durabila decat spuma standard.nPicioare: Fabricate din lemn de fag
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea fixa 3 locuri Rizzo Turcoaz
Canapea fixa 3 locuri Rizzo Turcoaz

Canapea fixa 3 locuri Rizzo Turcoaz

Canapea Fixa College

Colectia: ModernnMaterial / Culoare: Alb nCanapeaua College impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.n Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Detalii tehnicenTapiteria este din piele ecologica premium.n DimensiuninLungime totala: 380 cmnAdancime totala: 100 cm.nInaltime: 74 – 91 cm.nInaltimea sezutului fata de sol: 40 cmnAdancimea sezutului: 56 cmnGrosime maner: 22 cmnInaltime picioare: 3 cmn Termen de livrarenFiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. Datorita procedeului complex de realizare acest produs se livreaza in termen de 3-6 saptamani. Pouf-ul din imaginea de prezentare nu este inclus in pret, poate fi achizitionat separat.nTara de origine: Italia
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea Fixa College
Canapea Fixa College

Canapea Fixa College

Canapea Milos II

Designer: Orizzonti Design Center, 2012nMilos este o familie de fotolii capitonate si canapele caracterizate prin forme moi si seducatoare.nProiectul Milos reprezinta o colaborare cu Centrul de Design de Orizzonti, un brand de renume din regiunea Brianza din Italia de Nord, care ofera o colectie mare si extrem de specializata de paturi tapitate pentru zona de dormit. Milos s-a nascut din ideea ca fiecare casa este intr-adevar unica si reflecta personalitatea si stilul de viata al oaspetilor sai. Din acest motiv, canapele Milos sunt detasabile si poate fi folosit si acoperite cu un blit cu peste 240 de tesaturi din colectia Orizzonti, presupunand un aspect elegant si sofisticat dar relaxat si jucaus, sau de mare lux si pretiozitate.nDimensiune : 172 x 93 x h76 cmnMaterial: Structura din panouri masive de brad, OSB si placi aglomerate, cu bretele elastice. Cadru format din sectiuni din poliuretan expandat crushproof. Husa detasabila din tesatura.nTermen de livrare:nDatorita procesului complex de executie si a materialelor folosite cu cel mai inalt nivel calitativ, termenul de livrare este de 4-6 saptamani.nInclude 3 perne mici.
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea Milos II
Canapea Milos II

Canapea Milos II

Canapea Fixa Oscar III

Colectia: ModernnCanapeaua Oscar impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.n Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Detalii tehnicenTapiteria este din piele ecologica premium.n DimensiuninLungime totala: 218 cmnAdancime totala: 94 – 140 cmnInaltime: 96 cm.nInaltimea sezutului fata de sol: 44 cmnAdancimea sezutului: 50 cmnGrosime maner: 27 cmnInaltime picioare: 6 cmn nFiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. nPouf-ul din imaginea de prezentare nu este inclus in pret, poate fi achizitionat separat.nPoza de prezentare a canapelei este cu titlu orientativ. nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori.
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea Fixa Oscar III
Canapea Fixa Oscar III

Canapea Fixa Oscar III

Canapea Fixa Tommy

Colectia: ModernnCanapeaua Tommy impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.n Cadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Detalii tehnicenTapiteria este din stofa premium, fiind complet detasabila.n DimensiuninLungime totala: 362 cmnAdancime totala: 101 cmnInaltime: 88 cmnInaltimea sezutului fata de sol: 37 cmnAdancimea sezutului: 56 cmnGrosime maner: 25 cmnInaltime spatar: 72 cmnInaltime picioare: 4 cmn nFiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. nPouf-ul din imaginea de prezentare nu este inclus in pret, poate fi achizitionat separat.nPoza de prezentare a canapelei este cu titlu orientativ.nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori.
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea Fixa Tommy
Canapea Fixa Tommy

Canapea Fixa Tommy

Canapea Milos

Designer: Orizzonti Design Center, 2012nMilos este o familie de fotolii capitonate si canapele caracterizate prin forme moi si seducatoare.nProiectul Milos reprezinta o colaborare cu Centrul de Design de Orizzonti, un brand de renume din regiunea Brianza din Italia de Nord, care ofera o colectie mare si extrem de specializata de paturi tapitate pentru zona de dormit. Milos s-a nascut din ideea ca fiecare casa este intr-adevar unica si reflecta personalitatea si stilul de viata al oaspetilor sai. Din acest motiv, canapele Milos sunt detasabile si poate fi folosit si acoperite cu un blit cu peste 240 de tesaturi din colectia Orizzonti, presupunand un aspect elegant si sofisticat dar relaxat si jucaus, sau de mare lux si pretiozitate.nDimensiune : 246 x 93 x h76 cmnMaterial: Structura din panouri masive de brad, OSB si placi aglomerate, cu bretele elastice. Cadru format din sectiuni din poliuretan expandat crushproof. Husa detasabila din tesatura.nTermen de livrare:nDatorita procesului complex de executie si a materialelor folosite cu cel mai inalt nivel calitativ, termenul de livrare este de 4-6 saptamani.nInclude 5 perne mici.
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea Milos
Canapea Milos

Canapea Milos

Canapea Fixa City

Colectia: ModernnCanapeaua City impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.nCadrul solid este construit din lemn masiv de pin ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. nDetalii tehnicenTapiteria este din stofa premium.nPicioarele sunt acoperite cu plastic negru.n DimensiuninLungime totala: 205 cmnAdancime totala: 90 cmnInaltime: 93 cmnInaltimea sezutului fata de sol: 45 cmnAdancimea sezutului: 51 cmnGrosime maner: 17 cmnInaltime spatar: 77 cmnInaltime picioare: 4 cmnnFiecare canapea se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. nPoza de prezentare a canapelei este cu titlu orientativ.nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori.
Brand:
Categoria: Canapele / Canapele Fixe
Canapea Fixa City
Canapea Fixa City

Canapea Fixa City