Fotoliu din rattan Djerba

Fotoliul Djerba este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Confera modernitate si un aspect de lejeritate spatiilor in care este instalat. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 77 cmAdancime: 77 cm Inaltime: 73 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu din rattan Djerba
Fotoliu din rattan Djerba

Fotoliu din rattan Djerba

Fotoliu din rattan Barcelona

Fotoliul Barcelona este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 62 cmAdancime: 73 cm Inaltime: 95 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu din rattan Barcelona
Fotoliu din rattan Barcelona

Fotoliu din rattan Barcelona

Fotoliu din rattan Panama

Fotoliul Panama este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 80 cmAdancime: 80 cm Inaltime: 83 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu din rattan Panama
Fotoliu din rattan Panama

Fotoliu din rattan Panama

Fotoliu din rattan Mura

Fotoliul Mura este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 69 cmAdancime: 60 cm Inaltime: 87 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu din rattan Mura
Fotoliu din rattan Mura

Fotoliu din rattan Mura

Fotoliu din rattan Grace

Fotoliul Grace este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 73 cmAdancime: 77 cm Inaltime: 94 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu din rattan Grace
Fotoliu din rattan Grace

Fotoliu din rattan Grace

Fotoliu tapitat Redford

Fotoliul Redford este tapitat cu piele ecologica, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nDimensiuni Lungime: 64 cmAdancime: 65 cm Inaltime: 80 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu tapitat Redford
Fotoliu tapitat Redford

Fotoliu tapitat Redford

Fotoliu tapitat Atlanta

Fotoliul Atlanta este tapitat cu piele ecologica, fiind o piesa de rezistenta pentru terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nDimensiuni Lungime: 72 cmAdancime: 68 cm Inaltime: 76 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu tapitat Atlanta
Fotoliu tapitat Atlanta

Fotoliu tapitat Atlanta

Fotoliu Lisabon Relax

Fotoliul Lisabon Relax este tapitat cu stofa, fiind o piesa de rezistenta pentru casa sau terasa dumneavoastra. nDetalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nnnDimensiuni Lungime: 64 cmAdancime: 73 cm Inaltime: 74 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu Lisabon Relax
Fotoliu Lisabon Relax

Fotoliu Lisabon Relax

Fotoliu din rattan Devon

Fotoliul Devon este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Confera modernitate si un aspect de lejeritate spatiilor in care este instalat. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 92 cmAdancime: 85 cm Inaltime: 67 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu din rattan Devon
Fotoliu din rattan Devon

Fotoliu din rattan Devon

Fotoliu din lemn Kerala

Culoare: Gri / Natur / Negru Material : Lemn de Acacia Simplu si atragator, cu un design modern, acest scaun este potrivit atat in terasele moderne cat si in alte spatii. nIntretinerenHusa este realizata din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferita de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDetalii tehnicenLemnul de Acacia are o textura ferma medie, raze medulare vizibile si un luciu mediu. nDimensiunin Latime: 59 cm Adancime: 83 cm Inaltime: 73 cm Termen de livrare1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Fotolii
Fotoliu din lemn Kerala
Fotoliu din lemn Kerala

Fotoliu din lemn Kerala