Scaun Sweet Cuatro

Colectia: Modern Culoare: Grin Scaun tapitat cu stofa premium, are un design smart si minimalist, avand un puternic impact vizual. Se potriveste interioarelor moderne, salilor de consiliu sau birourilor.n Detalii tehnice Design unicat in Europa realizat de un faimos studio de design. Picioarele sunt realizate din otel. Tapiteria este realizata din stofa premium. Scaunul Sweet Cuatro este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nDimensiuni exterioare: Lungime: 44 cm. Adancime: 54 cm.Inaltime: 45 / 98 cm.n Termen de livrare Fiecare scaun se realizeaza exclusiv la comanda in serie limitata. Datorita procedeului complex de realizare, acest scaun se livreaza in termen 4-5 saptamani.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.
Brand:
Categoria: Design / Scaune
Scaun Sweet Cuatro
Scaun Sweet Cuatro

Scaun Sweet Cuatro

Banca Ripples

Designer: Toyo Ito, 2003.nRipples, castigatoare a premiului Compasso d’Oro 2004, este facuta dintr-un compozit laminat din cinci tipuri de lemn diferite.nIn momentul in care veti atinge suprafata, veti simti trazitia dintre nuc, mahon, cires, stejar si frasin.nAceasta bancheta, sculptata cu maiestrie, este finisata manual pentru a produce un efect policrom elegant, care rezulta din ductilitatea lemnului. O reprezentare adevarata a designului international, Ripples este o banca potrivita pentru utilizatorii de acasa, medii comerciale si spatii publice.nDimensiuni exterioare: 200 x 50 x h40 cmnTermen de livrare:nDatorita procesului complex de executie si a materialelor folosite cu cel mai inalt nivel calitativ, termenul de livrare este de 4-6 saptamani.
Brand:
Categoria: Design / Scaune
Banca Ripples
Banca Ripples

Banca Ripples

Banca Ripples Outdoor

Designer: StH – omagiu adus lui Toyo Ito, 2011.nRipples, castigatoare a premiului Compasso d’Oro 2004, isi schimba tinuta si devine o banca pentru exterior, prin utilizarea lemnului okoume, de asemenea, cunoscut sub numele Gaboon, originar din Africa de Vest tropicale si, prin urmare, perfect adaptata pentru a rezista la umiditate sau ploaie usoara.nDimensiuni exterioare: 200 x 50 x h40 cmnTermen de livrare:nDatorita procesului complex de executie si a materialelor folosite cu cel mai inalt nivel calitativ, termenul de livrare este de 4-6 saptamani.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.
Brand:
Categoria: Design / Scaune
Banca Ripples Outdoor
Banca Ripples Outdoor

Banca Ripples Outdoor

Banca Avignone 135

Stil : Rustic.nMaterial : Lemn masiv de mangonCuloare : Natur Cu un design minimalist, este alegerea ideala pentru bucatariile si terasele rustice. Dimensiuni exterioare:nLatime: 35,5 cmnAdancime: 135 cmnInaltime: 44,5 cm Asamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.
Brand:
Categoria: Gradina / Scaune
Banca Avignone 135
Banca Avignone 135

Banca Avignone 135

Taburet din rattan West

Taburetul West este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Confera modernitate si un aspect de lejeritate spatiilor in care este instalat. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 87 cmAdancime: 87 cm Inaltime: 33 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Scaune
Taburet din rattan West
Taburet din rattan West

Taburet din rattan West

Taburet din rattan Mauritius

Taburetul Mauritius este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Confera modernitate si un aspect de lejeritate spatiilor in care este instalat. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 94 cmAdancime: 80 cm Inaltime: 30 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Scaune
Taburet din rattan Mauritius
Taburet din rattan Mauritius

Taburet din rattan Mauritius

Taburet din rattan Cloud

Taburetul Cloud este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Confera modernitate si un aspect de lejeritate spatiilor in care este instalat. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 100 cmAdancime: 100 cm Inaltime: 33 cmnTermen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Scaune
Taburet din rattan Cloud
Taburet din rattan Cloud

Taburet din rattan Cloud

Scaun de gradina Cross

Material : Polywood / Aluminiu Simplu si atragator, cu un design modern, acest scaun este potrivit atat in terasele moderne cat si in alte spatii. n nIntretineren nHusa / pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.n nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.n nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nnDimensiunin Latime: 55 cm Adancime: 63 cm Inaltime: 86 cm Termen de livrare1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Scaune
Scaun de gradina Cross
Scaun de gradina Cross

Scaun de gradina Cross