Set Lisabon Round

Setul Lisabon Round este tapitat cu stofa, fiind o piesa de rezistenta pentru casa sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 70 cmAdancime: 72 cm Inaltime: 73 cmnDimensiuni masaDiametru: 44 cmInaltime: 35 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Seturi Terasa
Set Lisabon Round
Set Lisabon Round

Set Lisabon Round

Set din rattan Petra

Setul Petra este extrem de util pentru casa sau terasa dumneavoastra, avand un aspect simplu Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nDimensiuni scaunLungime: 47 cmAdancime: 53 cm Inaltime: 83 cmnDimensiuni masaLungime: 60 cmAdancime: 60 cm Inaltime: 72 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Seturi Terasa
Set din rattan Petra
Set din rattan Petra

Set din rattan Petra

Set din rattan Porto

Setul Porto este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni masaDiametru: 120 cmInaltime: 72 cmnDimensiuni fotoliuLungime: 62 cmAdancime: 74 cm Inaltime: 85 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Seturi Terasa
Set din rattan Porto
Set din rattan Porto

Set din rattan Porto

Set din rattan Devon

Setul Devon este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Confera modernitate si un aspect de lejeritate spatiilor in care este instalat. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni fotoliuLungime: 92 cmAdancime: 85 cm Inaltime: 67 cmnDimensiuni modul dubluLungime: 142 cmAdancime: 85 cm Inaltime: 67 cmnDimensiuni modul mijlocLungime: 128 cmAdancime: 85 cm Inaltime: 67 cmnDimensiuni coltarLungime: 85 cmAdancime: 85 cm Inaltime: 67 cm Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.nMesele din imaginea de prezentare nu sunt incluse in pret, ele se pot achizitiona separat.
Brand:
Categoria: Gradina / Seturi Terasa
Set din rattan Devon
Set din rattan Devon

Set din rattan Devon

Set fotolii din rattan Twins

Setul Twins este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Promite sa ofere acel grad ridicat de confort, ori de cate ori este nevoie, si in orice circumstanta. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni Lungime: 156 cm Adancime: 73 cm Inaltime: 100 cmnTermen de livrare Se livreaza in termen de 1-2 saptamani.n
Brand:
Categoria: Gradina / Seturi Terasa
Set fotolii din rattan Twins
Set fotolii din rattan Twins

Set fotolii din rattan Twins

Set din rattan Toledo

Setul Toledo este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Cu acest set, atat dumneavoastra cat si oaspetii casei veti simti originalitatea, exotismul, confortul si stilul irezistibil din tropice. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni coltarLungime: 304 cmAdancime: 246 cm Inaltime: 80 cmnDimensiuni masaDiametru: 113 cmInaltime: 57 cm Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Seturi Terasa
Set din rattan Toledo
Set din rattan Toledo

Set din rattan Toledo

Set din rattan Mira

Setul Mira este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni masaLungime: 102 cmAdancime: 51 cm Inaltime: 32 cmnDimensiuni canapeaLungime: 148 cmAdancime: 79 cm Inaltime: 80 cmnDimensiuni fotoliuLungime: 84 cmAdancime: 79 cm Inaltime: 80 cmn Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Seturi Terasa
Set din rattan Mira
Set din rattan Mira

Set din rattan Mira

Set din rattan Pescara

Setul Pescara este din rattan impletit, fiind o piesa de rezistenta pentru gradina sau terasa dumneavoastra. Cu acest set, atat dumneavoastra cat si oaspetii casei veti simti originalitatea, exotismul, confortul si stilul irezistibil din tropice. Detalii tehnice Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinerenMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.nPe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nPetele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spala la masina, nu se calca, nu se foloseste inalbitor, nu se curata chimic.nAtunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.nDimensiuni coltarLungime: 210 cmAdancime: 210 cm Inaltime: 79 cmnDimensiuni masaDiametru: 112 cmInaltime: 56 cm Termen de livrareSe livreaza in termen de 1-2 saptamani.
Brand:
Categoria: Gradina / Seturi Terasa
Set din rattan Pescara
Set din rattan Pescara

Set din rattan Pescara

Set de gradina Ventura

Setul VENTURA va va surprinde cu perfectiunea sa. Este realizat din rattan sintetic, un material foarte rezistent la intemperii. Sistemul de constructie modulara, permite o mare varietate de combinatii auto-concept. VENTURA impresioneaza prin design si functionalitate.nCuloare set VENTURA: NegrunImpletitura: Technorattan 7-8 mm x 1,2 mm, structura netedanSetul este compus dintr-un ansamblu de patru elemente:n2 x fotoliu:nLatime: 73 cmnAdancime: 65 cmnInaltime: 73 cmn1 x canapea:nLatime: 129 cmnAdancime: 65 cmnInaltime: 73 cmn1 x top (blat transparent din sticla securizata 5mm):nLungime: 91 cmnLatime: 51 cmnInaltime: 39 cmnAlte dimensiuni:nLatimea dintre cotiere si spatar: 7 cmnInaltimea modulelor scaunelor si a scaunului: 35 cm + 7 cm pentru perna de dormitnInaltimea spatarului scaunului: 38 cmnDetalii tehnice:nEste realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.nIntretinere:nMobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.nEco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural, fiind rezistent la orice conditii meteo: soare, ploaie sau chiar ninsoare. nMobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda. Daca este foarte murdar, va recomandam utilizarea detergentului.nPe timpul iernii este recomandat sa acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.nHusa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate. Insa, se recomanda sa fie ferite de ploaie.nAtunci cand nu sunt folosite, va recomandam sa le depozitati intr-un spatiu uscat.nToate pernutele au fete detasabile, fabricate din material impermeabil.nMobilierul VENTURA este o combinatie de confort, clasa si eleganta, astfel incat acestea sa indeplineasca asteptarile celor mai exigenti clienti.
Brand:
Categoria: Gradina / Seturi Terasa
Set de gradina Ventura
Set de gradina Ventura

Set de gradina Ventura